Istoricul companiei

Compania CAVROM a fost infiintanta in anul 1999 si are a obiect de activitate producerea si comercializarea produselor igienico-sanitare (vata medicinala tip BC si tip B, fesi si comprese nesterile din tifon).
Productia societatii este destinata intregii piete romanesti: spitale, farmacii, depozite farmaceutice, iar sortimentul de vata cosmetica se distribuie in magazine sau depozite en-gros.
De la inceperea efectiva a activitatii in anul 2001, capacitatea de productie a CAVROM a crescut constant si nivelul calitativ al produselor oferite a fost imbunatati in permanenta.
Compania dispune de patru hale industriale de productie si un sediu adminsitrativ, fiind locata in Caseiu, jud. Cluj. Halele de fabricatie sunt dotate cu toate utilajele si utilitatile necesare pentru a a asigura realizarea produselor in conditii de igiena si microclimat corespunzatoare. O parte a spatiilor sunt organizate ca zone de depozitare special amenajate pentru depozitarea materiilor prime si a produselor finite.
Aprovizionarea cu materii prime (fibre de bumbac, celofibra tip bumbac, tifon) se face din tari ale comunitatii europene si nu numai: Germania, Turcia, Bulgaria, Rusia.
Intreg procesul de fabricatie este atent supravegheat urmarindu-se valorificarea la cel mai inalt nivel calitativ a materiilor prime in scopul rezultarii si distributiei in piata a unui produs competitiv si calitativ care sa corespunda normelor igienico-sanitare in vigoare.
Activitatea de productie a CAVROM a fost completata cu o retea activa de distributie directa cu o arie de acoperire a intregii tari.

Diplome si certificari